Kështu doli nga rruga autobusi në Maqedoni ku humbën jetën 14 udhëtarë
09:02 | 14 Shkurt 2019

Kjo është fotografia që tregon se si autbousi ka dalë nga rruga. Rruga Shkup – Tetovë afër fshatit Llaskarcë, ku autobusi ka dalë në drejtim të kundërt e më pas ka ra në rrugën e vjetër afër fshatit Llaskarcë ku humbën jetën 14 udhëtarë dhe shumë të lënduar, përcjell TS.

Ndryshe pas aksidentit tragjik sot dhe nesër në Maqedoni është ditë zie ndëra tre ditë në Gostivar.

Trupat e viktimave vazhdojnë të qëndrojnë në obduksion e më pas do të identifikohen dhe në fund do ju dorëzohen familjeve.

Alesia Bami