Këshilltarët e PVD-së kopjojnë Vetvendosjen për ta bllokuar foltoren e KK (Foto & Video)

0

Edhe përkundër bojkotit të këshilltarëve të PVD-së, të seancës së kuvendit të këshilltarëve shqiptarë për formimin e Asociacionit të komunave me shumicë shqiptare në Sërbi, KK i Bujanocit sot ishte arena ku këshilltarët e PVD-së tentuan që ta shfaqin atë që nuk mundën në kuvendin e këshilltarëve shqiptarë.

Foto 2

Pas shum debateve dhe diskutimeve, duke e parë forcën e gishtave, këshilltarët e PVD-së zgjodhën mënyrën e dhunës për ti bllokuar punimet e seancës, duke e bllokuar foltoren ngjashëm sikurse në disa raste bënë edhe Vetvendosja në Kosovë. Kodeksi i këhsilltarit ka disa rregulla që këhsilltarët duhet ti përmbahen, por britmat, zhurmat dhe sjellja e këshilltarëve të PVD-së nuk përputhet në asnjë aspekt me atë çka parasheh kodeksi i këshilltarit. Fotot dhe pamjet tregojnë më së miri për një gjë të tillë./BujanociNet/

Foto 1

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »