Këshilli kombëtar Shqiptarë uron të gjith mësuesit për 7 Marësin

0

Këshilli kombëtar Shqiptar, ka uruar të gjith mësuesit për ditën e 7 marësit apo siç njihet dita e mësuesit, në urimin e publikuar nga KKSh-ja thuhet.

Objekti i KKSH-se

Urime Dita E Mësuesit

Të nderuar mësimdhënës,

Me rastin e 7 marsit, “Ditës së Mësuesit” Kryetari Jonuz Musliu në emër të Këshillit Kombëtar Shqiptar, i uron të gjithë mësimdhënësit për kontributin e çmueshëm në mbarëvajtjen e arsimit dhe shkollës shqipe në Luginë të Preshevës. Këshillit Kombëtar Shqiptar në kuadër të kompetencave ligjore ka edhe fushën e arsimit me, ç`rast edhe i ka dhënë prioritet mbi prioritet. Andaj, do të mbesim të paluhatshëm në mbështetjen e mësimdhënësve dhe shkollave shqipe në Luginën e Preshevës.

Uroj që ky 7 mars të sjell sukseset të mëdha në arsim dhe frymëzoj gjeneratat e reja të mësimdhënësve për më shumë efikasitet, kualitet dhe profesionalizëm. Besoj fuqishëm arsimi dhe edukimi janë baza e popullit shqiptar. Lugina e Preshevës përmes shkollës shqipe do të ruaj dhe avancoj identitetin kombëtarë të shqiptarëve. Me bindje se shkolla shqipe gjithmonë ka qenë themel i progresit dhe prosperimit drejt një të ardhme më të ndritur.

Urime dhe suksese.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »