Kërkohet që autostrada Gjilan - Dheu i bardhë, të emërohet "Jonuz Musliu"
13:36 | 13 Shkurt 2018
Megzon Ismaili ish Këshiltari Komunali nga radhet e LPD-së propozon qe autostrada Gjilan - Dheu i Bardh te emertohet "Jonuz Musliu" Autostradën prej Gjilanit e deri te Dheu i bardhë, e cila i ofrohet fshatit Konçul. Duhet të emërtohet Jonuz Musliu. Jonuz Musliu ishte njëri nga personalitetet i cili ka dhënë kontribut për pavarsinë e Republikës së Kosovës, si ish i burgosur politikë, pjestarë i UÇK-së dhe në çështjen kombëtare. Autostrada për në Shkup është emërtuar Arbër Xhaferi njëri nga personalitetet e rëndësishëm të dekatës së fundit, atëher me të drejtë edhe pjesa tjetër e autostradës e cila lidhë një pjesë të tokës Shqipëtare me Kosoven të quhet Jonuz Musliu sepse ai e meriton./BujanociNet/

Alba Hoxha