Kërkohej nga Gjykata, ndalohet një shqiptar nga Tërrnoci
15:01 | 12 Maj 2016
Policia e Kosovës në Gjilan në orët e pasdites së djeshme përmes telefonit është njoftuar nga pika kufitare “Dheu i Bardh” se kanë ndalur personin F. A. (1975) me banim në fshatin Terrnoc komuna e Bujanocit Republika e Serbisë.
Pas verifikimit në bazën e të Dhënave është vërtetuar se ndaj tij ishte lëshuar një urdhër arrest. Patrulla Policore ka shkuar tek “Dheu i Bardh” dhe pasi kanë marr personin e lartcekur të njëjtit kanë vazhduar për në gjykatë ku edhe është bërë realizimi me pagesë i urdhëresës së lartshënuar njoftoj Ismet Hashani. /rajonipress/
 

Nevina Shtylla
S