Këngën “Tavolina” e këndon edhe afrikani (Video)
09:55 | 04 Shkurt 2015

Hiti “Tavolina” nga Lumi B, Ermal Fejzullahu dhe Ledri Vula përpos pëlqimit të madh që po i bëhet në vendin tonë ajo tani më ka kaluar edhe kufijtë shqiptar. kcejnaE kjo këngë u pëlqye aq shumë sa që shumë njerëz të cilët më nuk po qëndrojnë në këmbë mirëpo mbi tavolina. Së paku kështu patën lënë të kuptojnë disa fotografi të fansave të cilat Ledri dhe Lumi B i patën grumbulluar duke i bërë publike në Instagramat e tyre. Mirëpo ajo çka është më e veçanta e kësaj kënge është mënyra se si e këndon një afrikan. Në një video që po qarkullon në rrjetet sociale, shihet afrikani i cili mjaft qartë e këndon refrenin e kësaj kënge dhe atë në gjuhën shqipe. /Indeksonline/ Për më shumë ndiqeni videon: https://www.youtube.com/watch?v=aew5iKsmqeE
Aurela Hoxha