Arian Agushi së fundi ka publikuar këngën më të re e cila titullohet “Medvegja”, kënga është bërë edhe me videoklip dhe ka një tematik shumë të mirë. Klipi i këngës “Medvegja” është xhiruar në po këtë qytet, po ashtu disa pjesë të kripit janë bërë në Tiranë.