Kënd po e përqafon Ledri
09:57 | 05 Mars 2015

Këngëtari i mirnjohur Ledri Vula, i pëlqyer nga shum femëra shqiptare edhe nga estrada kohëve të fundit po përqafon dhe adoleshente. Ledri Vajza e cila është shfaqur në fotografi duke e përqafuar Ledri Vula ka publikuar fotografin në rrjetin Social facebook por më pas ka larguar a ka ndikuar Ledri që të largohet fotografia pasi që vajza është adoleshente apo familja e vajzes mbetët të vërtetohet nga Ledri./BujanociNet/
Françeska Jaçe