Kë zgjedhin vajzat gjermane, shqiptarin apo serbin? Kjo do t’ju befasojë (Video)

0

Një eksperiment social është realizuar nga disa “youtub”-ier të njohur në rrugët e Gjermanisë.

Në fokus kanë qenë dy djem, të cilët përkatësisht janë prezantuar si një shqiptar dhe një serb.

Të dyve u janë dhënë flamujt e shteteve përkatëse dhe vajzat e djemtë gjermanë duhet të zgjedhin.

Djalin shqiptar, apo djalin serb? Flamurin shqiptar apo serb? Kë zgjedhin gjermanët?

Në fakt, nga ajo që shihet në video, një pjesë e madhe e tyre preferon shqiptarin dhe zgjedh flamurin shqiptar.

Por, ka edhe nga ata që zgjedhin serbin, megjithëse janë të paktë në numër, se sigurisht, jo të gjithë kanë shije të njëjtë.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com