KDNJ organizon tryezë me temë: Përdorimi zyrtar i gjuhës, shkrimit dhe simboleve në Sërbi
07:13 | 18 Prill 2019
Sot (18.04.2019) në ambientet e Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc, Këshilli për të Drejtat e Njeriut organizon tryezë me temë.

Sot (18.04.2019) në ambientet e Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc, Këshilli për të Drejtat e Njeriut organizon tryezë me temë: “Përdorimi zyrtar i gjuhës, shkrimit dhe simboleve, harmonizimi me kapitullin 23 Marrëveshja për bashkimin e Sërbisë në EU dhe Ligjin për përdorimin e gjuhës dhe shkrimit”

Tryeza fillon nga ora 12:00

Alesia Bami