KBI Bujanoc, Haxhilerët e Bujanocit do të nisen të Mërkuren për në vendet e shenjëta
14:19 | 22 Gusht 2017
NJOFTIM

KBI-Bujanoc njofton Haxhilerët se nisja për në vendet e shenjta do të bëhet ditën e Mërkur me datë 23.08.2017, Lusim Haxhilerët që në ora 15:00 të lajmrohën para KBI-Bujanoc, prej ku do të bëhet edhe nisja. Lisim ALL-LLAHUN fuqiplotë të i japë shëndet dhe të kthehen me Haxhë të pranuar./BujanociNet/

Kejvina Kthella