Kapet pitoni 8 metra i lidhur në këmbën e një njeriu
20:50 | 05 Dhjetor 2018

Ajo që vijon është një betejë e jashtëzakonshme midis njeriut dhe kafshës, ndërsa zvarraniku 8-metërsh përpiqet të arratiset përmes pemës.

Gjarpri gjigant pastaj kalon në instinkt mbrojtës, duke përfunduar i rrethuar në një nga këmbët e njerëzve.

Gjashtë burra kaluan disa minuta duke u munduar të kapërcenin mposhtnin zvarranikun njëqind kilogramësh – duke u përpjekur të mbanin gojën e gjarprit për ta ndaluar atë nga kafshimi.

Gjarpri përfundoi në një kafaz të madh në një fshat në rajonin Padam Pariaman ku u mbajt për disa ditë. Zyrtarët e kafshëve të egra pastaj e çuan atë disa kilometra larg vendbanimeve me njerëz. /Lajmi.net/

Kejvina Kthella