Kapet një Kosovarë me 20 kg marihuanë në Kralevë, tenton të sulmoj policin për të ju shmangur arrestimit (Foto)
14:12 | 06 Mars 2017
Policia e Serbies në Kralevë ka kapur 20 kilogramë marihuanë dhe ka arrestuar një person nga Lipijani i Kosovës.

Policia dje në Progorelica afër Kralevës, në një automjet të pasagjerëve ka ndaluar personin me iniciale D.ZH. lindur (1991) nga zona e Lipjanit, ku gjat kontrollit ka gjetur shumë pako dhe qese me më shumë se 20 kilogramë të substancave që dyshohet të jetë marihuanë narkotike drogës. Me atë rast, i dyshuari u përpoq për t'i shpëtuar, duke tentuar të sulmoj policin, por nuk mundi të i rezistoj Policis.

[caption id="attachment_72537" align="aligncenter" width="3000"] ????????????????????????????????????[/caption]

Me urdhër të prokurorit të lartë publik në Kralevë, i dyshyari me iniciale D.ZH. është ndaluar në paraburgim për 48 orë me dyshimin se kishte kryer veprat e prodhimit të paautorizuar dhe trafikimin e drogës dhe pengimin e personave zyrtarë në kryerjen e detyrave zyrtare.

I dyshuari, brenda afatit ligjor, të duhet të sillet Prokurorit Publik të Lartë në Kralevë

Alesia Bami