Kapet 59 vjeçari nga Bujanoci me 16 migrantë
15:01 | 07 Qershor 2016
Pjestarët e policisë në Vranjë me vendim të gjykatës kanë mbajtur për 48 orë 59 vjeçarin nga Bujanoci për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale për kalim ilegal të kufirit dhe trafikim të njerëzve, njofton policia. Policia me 4 qershor të këtij viti në rrugën shtetërore të rangut A, afër fshatit Srpska Kuca, komuna e Bujanocit, me furgon të tipit “Volkswagen”, me targa BU të cilën e ka drejtuar i dyshuari ka gjetur 16 migrantë pa dokumente identifikimi. Vetura me të cilën janë transportuar migrantët është mbajtur nga policia.

Atalanta Kërçyku