Kapen 9 emigrant ilegal në stacionin hekurudhor të Preshevës

0

Në stacionin hekurudhor të Preshevës, doganierët kanë zbuluar në tren 9 emigram ilegal nga Siria dhe Algjeria, që kishin tentuar të hyjnë në mënyrë ilegale në Serbi për të shkuar në shtetet e Evropës Perëndimore.

emigrandAta ishin fshehur në vagon e trenit me mallra që po udhëtone nga Greqia drejt Gjermanisë, ka njoftuar dogana.

Emigrantët ilegal iu dorëzuan policisë për procedura të mëtutjeshme.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com