Kapë gjarprin duke i ngrënë vezët në kuzhinë (Video)
14:19 | 02 Shtator 2017

Ky është momenti i tmerrshëm kur një çift futet në kuzhinë dhe zbulon një gjarpër duke ngrënë vezët brenda në shportë.

Laura Neff dhe i shoqi e filmuan këtë moment dhe e publikuan atë më pas në YouTube. Laura thotë se gjarpri nuk është helmues dhe ushqehet kryesisht me minj
Aurela Hoxha