Kanë filluar punimet për asfaltimin e rrugës në Breznic
15:29 | 17 Maj 2018
Sot, edhe zyrtarisht kan rifilluar punimet në rrugën e Breznicës e cilat lidhet me fshatin Muhoc. Të gjitha pengesat ligjore janë evituar dhe tash e tutje shumë shpejtë pritet që ky projekt shumë me rëndësi të merr epilogun e tij përfundimtar. Sot është vazhduar me gërryerjen e baltës apo pjesës së sipërme të rrugës për t’u zëvendësuar me zhavorr e deri te asfaltimi. Sipas kontratës së paraparë, ky projekt pritet të përfundoj brenda 30 ditëve.

Atalanta Kërçyku