Kanë filluar përgaditjet për Manifestimin qëndrorë "Dita e Diasporës"
14:40 | 04 Gusht 2018

Kanë filluar përgaditjet për Manifestimin qëndrorë "Dita e Diasporës".

Manifestimi do të filloj nga ora 18:30 për të vizituar shtandet me produktet vendore dhe ekspozitën e artistëve lokal.

Nga ora 19:30 do të fillojë programi kulturorë.

Sot do të jetë edhe manifestimi i fundit kushtuar diasporës.

Jeni të mirëseardhur.

Alesia Bami