KAMENICA FILLON ASFALTIMIN DREJT MEDVEGJËS
10:03 | 22 Qershor 2015

Pas kërkesave të shumta të shqiptarëve të Medvegjës që të kenë edhe një vendkalim kufitarë që lidh këtë komunë me komunën e Kamenicës, i cili do ta shkurtonte rrugëtimin që lidh me Kosovën, pala kosovare kerkesat e shqiptarëve të medvegjës sot ka filluar ti bëjë realitet. 11403477_1638085019737568_6597400318726237212_n Kryetari i komunës së Kamenicës Begzad Sinani sot vizitoi punimet në projektin e asfaltimit të rrugës Hogosht-Lisockë-Kapi në vlerë prej 1.2 milion euro, ai theksoi se "Po krijojmë kushte dhe infrastrukturë për mundësinë e zhvillimit të blegtorisë, bujqësisë dhe turizmit rural në këtë pjesë të komunës sonë'. Kapia është vendkalimi i dytë kufitarë që lidh komunën e Kamenicës me Medvegjën, përveq atij në Mutivodë./BujanociNet/
Françeska Jaçe