Kamberi vëzhgon punimet në rrugën e Gjilanit
15:02 | 14 Korrik 2016

Pothuajse më kan përfunduar punimet në rrugën e Gjilanit ku dje edhe vet kryetari i komunës së Bujanocit z. Shaip Kamberi dhe deputeti popullor z. Fatmir Hasani kan vëzhguar punimet në rrugën e Gjilanit. Kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi, ka deklaruar se që nga sot rruga e Gjilanit do të jetë në funksion të plotë, por puna dot të vazhdoj ende pasi qëi tërë projekti ende ska përfunduar./BujanociNet/ sh-dep1
Rashel Kolaneci
S