Kamberi priti sot përfaqësues e një delegacioni nga Turqia
13:36 | 09 Shkurt 2018
Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi priti sot përfaqësues të partis së Presidentit Erdogan "AK Parti, (Partia për Drejtësi dhe Zhvillim)". Kamberi sot në zyrën e tij, priti një delegacion të AK Parti, të presidentit Erdogan me të cilët bisedoj për mundësine  ndërtimit të bashkpunimit në sfera të ndryshme. Pjesa e delgacionit nga Turqia ishte, İskender Karakaya - Nënkryetar i Rinis në Partin për Drejtësi dhe Zhvillim "AK PARTI", njëherit edhe kryetar për mardhënje me jashtë, Enes Yaylacı, antar i kryesis së rinis nëPartin për Drejtësi dhe Zhvillim "AK PARTI", Soner Yalçın antar i kryesisë së rinisë në Partin për Drejtësi dhe Zhvillim “ AK PARTI”, si dhe shef i kabinetit të Kryeministrit të Turqis./BujanociNet/

Atalanta Kërçyku