Kamberi: Nënshkruan memorandum bashkpunimi me Balkan Relief Organization, Saviano Batanov & Siegfried Zeltner dhe ASAS Aus-und Weiterbildung GmbH, Martin Stieger

0

kamberi1

Kryetari i Komunës së Bujanocit, z. Shaip Kamberi, Sot dhe dje ka qëndruar në Vienë të Austris ku ka realuzuar një numër të takimeve me autoritetet të ndryshme austriake dhe organizata të interesuara për bashkpunim me komunën tonë, Kamberi ka nënshkruar memorandum bashkpunimi në fushën e arsimit të lartë, me Balkan Relief Organization, Saviano Batanov & Siegfried Zeltner dhe ASAS Aus-und Weiterbildung GmbH, Martin Stieger.

 

Temë e takimeve ka qene eksplorimi i mundësive për të zgjidhur një numër të problemeve të Komunës së Bujanocit e mbi të gjitha zgjidhja e çështjes së arsimit të lartë
Tashmë, për ti dhënë edukimit një prespektivë evropiane, hapi parë është hedhur me nënshkrimin e një Memorandumi bashkëpunimi me Balkan Relief Organization, Saviano Batanov & Siegfried Zeltner dhe ASAS Aus-und Weiterbildung GmbH, Martin Stieger.

Ky Momenrandum siguron zgjidhje alternative të edukimit njëkohësisht hapë mundësin që Bujanoci të kthehet në një qendër arsimore evropiane në rajon.

Ndërkaq, deri në fundvit të shqyrtohen edhe mundësit tjera të bashkëpunimit në ofrimin e një prespektive evropiane për komunën tonë.

kamberi2

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »