Kamberi bashkëbisedim me të rinjët ‘ambicioz’ të Bujanocit
14:49 | 27 Shtator 2017

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi ka takuar të rinjët ku  ka bër bashkëbisedim konstruktiv me të rinjët ambicioz dhe aktiv të dy shkollave të mesme të Bujanocit, pjesmarrës në projektin "Child rights in stories and practice". Ata ishin këmbëngulës në gadishmërinë e tyre për t'i kontribuar të mirave të përgjithshme të Bujanocit, insistues në avancimin e pozitës së nxënësve të komunës në përgjithësi, ndërsa nga Komuna e Bujanocit u siguruan për një përkrahje gjithëpërfshirëse në çdo kohë. Të rinjët aktiv janë motivim për punën tonë të përditshme, ka shkruar Kamberi/BujanociNet/
Françeska Jaçe
S