Kallashi pëson lëndim të rëndë (Foto)
09:57 | 03 Mars 2015

Këto janë këmbët e Kallashit. Lëndimin që e mori në mbrëmjet e fundit, e bënë që ajo t’i nënshtrohen tretmanit mjekësor dhe t’i anulojë disa mbrëmje të ardhshme, për të cilat ka ftesa të shumta gjithandej të rezervuara me javë përpara. kallashi1 Kallashi tregon për Kosovaren se lëndimet i ka pasur edhe më herët, por ka ndjerë keqardhje t’i anulojë mbrëmjet, tek e dinte se presin adhurues të shumtë dhe t’mos mendojnë siç thotë ajo se po i mashtron. “Veç unë e di, se me ç’dhimbje kam vallëzuar në mbrëmjen e fundit”, thotë Kallashi. “Por, tek e shihja numrin e madh të qytetarëve, të cilët e kishin bllokuar edhe qarkullimin e rrugës, më bënte që edhe me atë gjendje të vallëzojë dhe të mos ndahem me ta”, shton ajo. /Kosovarja/ Kallashi
Françeska Jaçe