Ka shpërthyer vullkani i mahnitshëm në Itali (FOTO)
10:14 | 04 Dhjetor 2015

Këto fotografi e shfaqin pamjen e mahnitshme të vullkanit aktiv më të madh në Evropë i cili kishte shpërthyer dje në mëngjes. Mount Etna (Picture: Barcroft) Para se të shpërthente dje, vullkani nuk kishte shpërthyer për 2 vite por njerëzit e kishin parashikuar shpërthimin e tij nga aktiviteti i tij këtë muajin e fundit. The massive ash cloud this morning (Picture: Barcroft) Shpërthimi i fundit kishte qenë në vitin 2013, dhe ky vullkan mund të jetë kërcënues për fermerët, linjat e transportit etj. Për këtë vullkan kishin shkruar edhe romakët e lashtë dhe ka qenë aktiv me mijëra vjet. The Voragine crater erupted (Picture: Barcroft) Më poshtë, lajmi.net i sjell për ju disa fotografi të mahnitshme të këtij vullkani.Mount Etna (Picture: Barcroft)The massive ash cloud this morning (Picture: Barcroft)Truly awesome pictures of Mount Fire in the sky (Picture: Barcroft)
Aurela Hoxha