Ka përfunduar faza e parë e ndërtimit të trafostacionit në fshatin Bilinicë.
14:51 | 16 Nentor 2017
Realizimi i këtij projekti është prej një rëndësie esenciale për mbijetesën e këtij fshati, ndërsa Komuna e Bujanocit është e vendosur që këtë projekt ta realizoj deri në fund. Ky investim i komunës së Bujanocit, ka qenë pritëshmëri e kamotëshme e banorëve të Bilinicës, pasi që në adresën e portalit tonë me qindra shkrime dhe fotografi kishin arritur të ndriqimit të dobët, andaj nga sotë banorët nuk do ta kenë këtë problem. Bilinica dhe qytetarët e sajë, pjesë e pandashme e Bujanocit./BujanociNet/

Atalanta Kërçyku