Ka filluar asfaltimi i rrugëve në Tërnoc (Foto)

0

Pardje dhe dje, ka filluar asfaltimi i rrugëve në Tërnoc.

Ditëve në vijim do të kryhen të gjitha rrugët të cilët janë kontraktuar për këtë vendbanim, njofton kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi.

Projektet e planifikuara do të realizohen sipas planit edhe në vendbanimet tjera.

Punëkryesit do të angazhohen që në vendbanimin në të cilin punohet, punimet të fillojnë dhe përfundojnë në të njejtën kohë./BujanociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.
Google+ Disqus

Leave A Reply

comments powered by Disqus
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com