Ka diçka mjaft të çuditshme tek ky burrë në foto. A e gjen dot se çfarë është?
14:12 | 06 Mars 2017

Jemi munduar së fundmi që të zgjedhim mistere së bashku, pse jo edhe të hulumtojmë në lidhje me gjëra të pazakonta që kamerat arrijnë të kapin ndonjëherë. Mirëpo, ajo që ndodhet në këtë foto është mjaft e çuditshme dhe në plan të parë duket e zakontë.

Shikoje pak mirë, arrin të shohësh ndonjë gjë që nuk shkon?  Nëse keni ndonjë vështirësi, atëherë këtu është përgjigja: Shikoni në të gjithë njerëzit që shfaqen në imazh. Të gjithë së bashku ata janë të zënë duke kërkuar në pajisjet e tyre, dhe duket se nuk kanë për ta ngritur kokën. Njeriu, i rrethuar me një rreth të kuq, në mënyrë të qartë qëndron jashtë nga turma. Ku të shikojmë? Bota? Kjo nuk është e zakonshme në shekullin e 21! Ky është një imazh i përsosur i asaj që ne jemi të gjithë të zhytur në gjëra të tilla teknologjike. Është e nevojshme për të marrë shembullin e këtij njeriu!
Aurela Hoxha