Ju nuk e doni rripin e sigurisë por në Japoni kjo gjë është tërheqëse! (Foto)
13:12 | 07 Shkurt 2018
Ju sigurisht e dini se sa e bezdisshme është vendosja e  rripit të një çante ose një rripi sigurimi që ndan gjinjtë në dy pjesë të dallueshme! Epo, rezulton se disa njerëz janë me të vërtetë rreth kësaj. Ata madje mendojnë se është gjë seksi. Kush e mendonte? Në Japoni, ndarja e gjoksit në dy pjesë ndahet edhe në dy pjesë të fjalëve si (opprai) për gjoksin dhe (surasshu) duke iu referuar një pamje tërheqëse, transmeton Indeksonline. Është një koncept i vlefshëm që shumë vëzhgues gëzojnë me të vërtetë, të shkaktuar nga çdo lloj rripi, duk e krijuar një vijë diagonal në gjithë pjesën e gjoksit, duke i bërë ato të duken më të spikatura. E trendi i gjithë kësaj në Japoni do të fillojë edhe në kafe, gjë kjo e cila do të arrijë në Tokio më 25 mars.

Atalanta Kërçyku