Ju kujtohet Brenda e “Beverlly Hills”, asaj i është rikthyer kanceri
15:29 | 16 Maj 2018

Aktorja amerikane ka ndarë me gjithë botën një lajm të trishtuar për sëmundjen e saj malinje.

Pas dy vjet e gjysmë luftë të vazhdueshme me kancerin e gjirit, si dhe operacioneve të shumta, ajo u kthye në spital, ku është në pritje të një operacioni të ri kirurgjik – rindërtimit të gjirit.

Atalanta Kërçyku