“Ju kënaqeni, unë mbetem shtatzënë”: Adelina ofron para për mashkullin që e lë shtatzënë (Foto)
09:58 | 23 Mars 2015

Nuk ka asgjë të pakuptueshme në kërkesën e kësaj femre, që dëshiron të bëhet nënë. Adelina Albu ka kërkuar përmes Facebookut një mashkull që mund ta lë atë shtatzënë. Për këtë ajo është e gatshme të paguajë... 500 euro! Adelina ballin Ajo pretendon se nuk është e interesuar për të dashur apo burrë, sepse “meshkujt janë shumë të papjekur”. “Të gjesh një mashkull nuk është problem” ka shkruar në ofertën e saj 25-vjeçarja, duke shtuar se “të gjesh një mashkull që do fëmijë është problem i madh”, transmeton Telegrafi. “Për të mos e humbur kohën në lidhje të pashpresa, unë ju ofron 500 euro për të më lënë dikush shtatzënë”, ka shkruar po ashtu Adelina duke shtuar se “ju kënaqeni e unë mbes shtatzënë”. Gruaja nga Timisoara e Rumanisë, kërkon që ofruesi potencial të bëjë testin e fertilitetit dhe në rast shtatzënësie t’ia lë asaj tërë të drejtat prindërore. /Telegrafi/ Adelna
Aurela Hoxha