Ju dha lamtumira e fundit Dionidit nga Breznica (Foto)
15:33 | 22 Maj 2018
Sot me 22 maj, u bë varrimi i Dionid B. Xhelilit nga fshati Breznicë, (08.07.1999 – 21.05.2018) Rasti i Dionidit ishte një prej rasteve shumë të ndieshme pasi që Zoti kishte dashur ta sprovoj në këtë botë dhe ta kthej tek Ai nën Mëshirën e Tij in shaa Allah. Shumë pjesëmarrës ishin sot prezent për t’ia dhënë përshëndetjen e fundit të kësaj bote dhe për ta takuar në botën in shaa Allah. Lusim Allahun që, Dionidin ta shpërblej me xhennet, familjes dhe farefisit t’ua shtoj durimin, amin! Familjes Xhelili i shprehim ngushëllimet më të sinqerta!/Tryeza/

Vildane Zeneli