Jonuz Musliut i pranohet Statusi i Veteranit të UÇK-së (Dokomenta)

0

Kryetarit të KNSH-së njëherit edhe kryetarit të Kuvendit të Komunës së Bujanocit iu është pranuar aplikacioni i kandidatit për status të Veteranit të “Ushtris Çlirimtare të Kosovës”.

jonuz-musliu-lugina-do-t-euml-jet-euml-m-euml-af-euml-r-tiran-euml-s_hd
Jonuz Musliu është antarë i Zonës operative të Karadakut Brigadës 171 “Kadri Zeka”, Jonuz Musliu gjat luftës në Kosovë kishte dhën kontributin e ti, ndërsa edhe në Luginën e Preshevës duke u rradhitur dhe duke udhëhequr politikën e Ushtris Çlirimtare të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit.

Ndërsa të gjith ata që aplikuan për statusin e Deshmorit, Veteranit, Invalidit, Pjestarit të UÇK-së dhe atyre të refuzuarve, nga Lugina e Preshevës mund ti lexoni më poshtë./BujanociNet/

Zona Operative e Karadakut Brigada 171 “Kadri Zeka” Statusi i Dëshmorit
Ibrahim S. Fejzullahu 001927 Preshevë

Zona Operative e Karadakut Brigada 171 “Kadri Zeka” Statusi i Veteranit
Abdullah N. Selimi – Corroticë
Agush Sh. Memishi – Preshevë
Avni I. Shabani – Preshevë
Bejadin I. Fejzullahu – Preshevë
Elmi A. Ajvazi – Preshevë
Fatmir Z. Arifi – Preshevë
Gafur R. Daili – Preshevë
Jakup R. Musliu Bujanoc
Januz T. Musliu – Konçul
Lazim I. Ibishi – Preshevë
Menderes S. Mehmeti – Rahovicë
Muhamet A. Ajeti – Preshevë
Nasuf F. Ajdini – Rahovicë
Nazmi I. Hajredini – Preshevë
Nehat M. Rahimi – Preshevë
Qani J. Hyseni – Rahovicë
Qani M. Fejzullahu – Gosponicë
Reshat N. Ajvazi – Bukoc
Rexhep R. Aliu – Preshevë
Sadat N. Nuhiu – Preshevë
Vazuf R. Zejneli – Preshevë
Xhemal N. Ajvazi – Preshevë
Xhemal R. Zeneli – Bukoc

Zona Operative e Karadakut Brigada 171 “Kadri Zeka” Statusi i Invalidit
Alush H. Zairi – Preshevë

Zona Operative e Karadakut Brigada 171 “Kadri Zeka” Statusi i Pjesëtarit
Abdulla S. Veliu – Preshevë
Abdylkader R. Rexhepi – Preshevë
Adem I. Rexhepi – Miratoc
Afrim F. Shaqiri – Preshevë
Afrim R. Hajrullahu – Rahovicë
Agim E. Salihu – Preshevë
Arsim N. Agushi – Preshevë
Asllan S. Bilalli – Preshevë
Berat R. Jashari – Depcë
Faredin B. Imeri – Raincë
Faton R. Hajdari – Preshevë
Idriz R. Aliu – Preshevë
Ismail Ademi – Preshevë
Izeire Ademi – Preshevë
Mehmet D. Hetemi – Preshevë
Muhamer I. Hasani – Preshevë
Mustaf S. Ajdini – Preshevë
Naser Sh. Nezairi – Correticë
Nasuf S. Bilalli – Preshevë
Nijazi M. Jashari – Preshevë
Qenan N. Iseni – Preshevë
Qerim S. Selimi – Preshevë
Ramadan E. Halimi – Stanec
Sadik M. Sadiku – Preshevë
Sadullah I. Hasani – Norçë
Samet R. Hajdari – Preshevë
Saqip A. Ibrahimi – Depcë
Selami M. Mustafa – Corroticë
Selver H. Maliqi – Preshevë
Shaqir R. Rashiti – Preshevë
Shefik S. Selimi – Bujanoc
Shefket S. Selimi Preshevë
Vebi G. Sabedini – Preshevë
Vebi I. Shabani – Preshevë
Xhemail H. Fazliu – Preshevë
Xhemaledin I. Rexhepi – Preshevë

Zona Operative e Karadakut Brigada 171 “Kadri Zeka” Statusi i Pjesëtarit
Afrim M. Kadriu – Norçë
Ali M. Aliu – Depcë
Arben Z. Arifi – Bukoc
Avdi Rr. Aliu – Preshevë
Gani I. Arifi – Preshevë
Hamid S. Salihu – Preshevë
Hetem N. Osmani – Preshevë
Idriz R. Aliu – Preshevë
Ilmi R. Rexhepi – Dobrosin
Mitat N. Ajvazi – Bukoc
Naser S. Tahiri – Bujanoc
Naser V. Halili – Preshevë
Rafet Sh. Rexhepi – Tërrnoc
Rahman Sh. Hajdari – Bujanoc
Raim R. Agushi – Preshevë
Reshat K. Salihu – Dobrosinë
Selman M. Muhameti – Preshevë
Sevdije O. Gashi – Preshevë
Shaçir R. Hiseni – Preshevë
Xheladin D. Hyseni – Preshvë
Zijadin N. Aliu – Depcë

 

 

Jonuzi0 Jonuzi1

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »