Jonuz Musliu takon sot Lulzim Jasharin, djalin e komandatit lexhendar "Adem Jashari"
14:59 | 13 Prill 2016
Takim miqësor e vëllazëror tek restaurant "Oxygen", në mes të kryetarit të LPD-së, Jonuz Musliut dhe djalit të komandantit lexhendar Adem Jasharit, Lulzim Jasharin. Sot kryetari i KNSH-së ka zhvilluar një takim miqësor me djalin e Komandantit lexhendar, Adem Jasharin ku kan diskutuar për problemet e shqiptarëve që po ballafaqohen në Luginën e Preshevës, Musliu ka njoftuar për problemet e Shqiptarëve Lulzim Jasharin, ku Jashari ka premtuar për zgjidhëjen e problemeve duke bër trysni në instutucionet e Kosovës për problemet që po ballafaqohen qytetarët e Luginës të shpërngulur në Republikën e Kosovës duke mos ju lejuar leternjoftimi banorëve të Luginës, Jashari ka premtuar zgjidhëjen e këtij problemi dhe ka falemderuar Musliun për mikpritjen e ngrohtë pran Luginës, pasi që Jashari nuk mundi të vizitoj zyrën e KNSH-së./Bujanocinet/

Nevina Shtylla