Jonuz Musliu dërgohet për shërim në Turqi
14:50 | 24 Tetor 2017

Kryetari i Këshillit nacional Shqiptarë, njëherit dhe kryetari i Kuvendit komunal të Bujanocit, z.Jonuz Musliu sot ka udhëtuar për në Republikën e Turqis për shërim. Kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Luginë, Jonuz Musliu, është detyruar të shtrihet në spital në Kosovë për trajtim mjekësor pas disa problemeve shëndetësore. redaksia e portalit BujanociNet ka mësuar se sot edhe zyrtarisht zëdhënsi politik i Ushtrisë Çlirimtare për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc sot është larguar nga spitali i Gjilanit për në Republikën e Turqisë për trajtime mjeksore. andaj redaksia e portalit BujanociNet, i dëshiron shërim kryetarit Musliu, dhe kthim sa më të shpejt në detyrën e tij për të vazhduar me sakrificat për të drejtat e Shqiptarëve në Serbi/BujanociNet/
Rashel Kolaneci