Jeton në mënyrë modeste, shpenzon 100 dollarë në muaj dhe falë 714 milionë
20:50 | 18 Tetor 2018

Bëhet fjalë për rreth 714 milionë dollarë, dhe ylli i filmave “Tigre and the Dragon”, “Pirates of the Caribbean: At World’s End” dhe “Anna and King” beson se të kesh shumë para do të thotë të jesh i lumtur.

“Gjëja më e vështirë në jetë nuk është sa para mund të fitoni, por si të mbani një gjendje të qetë mendore dhe të jetoni pjesën tjetër të jetës në mënyrë të thjeshtë dhe të relaksuar”, thotë Chow Yun-fat, ëndrra e të cilit është të jesh një person normal dhe i thjeshtë.

Aktori bën një jetë modeste, duke shpenzuar vetëm rreth 100 dollarë në muaj. Ai blen mallra me zbritje, përdor transportin publik. Është gjithashtu interesante se ai vetëm kohët e fundit bleu një telefon të mençur, pasi Nokia që kishte blerë 17 vjet më parë nuk po punonte më.

Në karrierën e tij të pasur ai luajti në më shumë se 80 filma dhe 24 seri televizive.

Fitoi çmimin Hong Kong Film për aktorin më të mirë tre herë, dhe është gjithashtu fitues i dyfishtë i Çmimit të Artë të Tajvanit për aktorin më të mirë.

Kejvina Kthella