Japonia nuk ka ngrohje qendrore, kështu mbijetojnë në dimër (Foto)
15:01 | 18 Qershor 2016

ngrohje

Sa herë dimri bie në Japoni, njerëzit kujdesen që afër vetës të kenë batanije e ujë të ngrohtë.

Kjo për shkak se atje nuk ka ngrohje qendrore, ndoshta ju duket e habitshme, por vërtet ndodh kështu, transmeton Klan Kosova. Ndonëse dimri nuk është shumë i ftohtë atje, ata arrijnë të shmangin ftohjet dhe sëmundjet me një shpikje unike. Shikojeni se çfarë bëjnë ata. Kjo duhet të jetë një nga shpikjet më të zgjuar që kemi parë për të mbijetuar në dimër.
Aurela Hoxha