Jahjaga: dekoron profesor doktorët nga Komuna e Bujanocit, për kontributin e tyre në UP
14:56 | 21 Shkurt 2016
Presidentja e Republikës së Kosovës Jahjaga, në kuadër të manifestimit të 8 të pavarsis së Kosovës dekoron mjekët në pension për kontributin e tyre në fakultetin e mjekësis në mesin e tyre jan edhe dy Profesor doktor nga Komuna e Bujanocit. fetja 1 Presidentja e Republikës së Kosovës Atifete Jahjaga, ka dekoruar profesorët më eminent në penzion për meritat jetsore të cilët edukuan dhe arsimuan gjenerata të shumta të mjekëve si dhe themeluesit e fakultetit të mjekësis në kuadër të UP-së. Një ndër të dekoruarit ishte edhe Profesor Doktorët nga Komuna e Bujanocit, të cilët shërbyen në fakultetin e mjekësis, Prof,Dr. Muharrem dhe Emine Gashi./Bujanocinet/ fetja 2 fetja 3

Alba Hoxha