Ja si të zbuloni për 5 minuta nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals
14:14 | 17 Prill 2017

Shumë njerëz kur blejnë një celular të ri duan ta dinë nëse ai është origjinal apo dikush është duke i mashtruar.

Nëse dëshironi të dini se mund ta kuptoni kur një iPhone është origjinal ose fals, duhet ta kontrolloni numrin e serisë të tij. Për ta kontrolluar numrin serisë, ju mund të: Shkoni në Settings Më pas të shkoni në General Pastaj tek About Rrëshqisni poshtë dhe kontrollojeni numrin e serisë (Serial Number) Shënoni numrat dhe kontrollojeni vërtetësinë e tyre tek ky link:https://checkcoverage.apple.co... numrin e serisë. Nëse thotë se numrat janë jovalid, atëherë iPhone i juaj është fals.Nëse ju del mesazhi që thotë “Na vjen keq por ky numër serie nuk është valid”, atëherë ka shumë gjasa që celulari juaj të jetë fals.

Alesia Bami