Ja si duket në jetën e përditshme “Damini”! (Foto)
14:13 | 07 Prill 2017

“Damini” një grua moderne.

Seriali indian “Uttaran” ka fituar vëmendje shumë të madhe nga audienca shqiptare, transmeton rtv21.tv Ngjarja, aktrimi, veshjet janë këto disa nga veçoritë që e kanë bërë këtë serial që të ketë shikueshmëri shumë të madhe. E nëse ndalemi te aktorët “Damini” është një ndër personazhet që e ka pasur vëmendjen shumë të madhe në serial me rolin e saj si nëna e “Ichas”. Vaishali Thakkar apo siç njihet me rolin e saj “Damini” në jetën e përditshme është krejtësisht ndryshe nga ajo çfarë e kemi parë në serial me veshje tradicionale indiane. “Damini” është një grua shumë moderne dhe një rëndësi të madhe i kushton veshjeve të saj.Shikoni më poshtë disa foto nga përditshmëria e aktores indiane.

Alba Hoxha