Ja sa kushtojnë modelet e reja të Samsung Galaxy S8 dhe S8+ (Video)
14:13 | 01 Prill 2017

Samsung Galaxy S8 është prezantuar sot. Ky telefon fantastik pritet të dal në treg me datë 21 prill.

Në SHBA, modeli S8, me ekran 5,8 inç kushton 750 dollarë, kurse versioni S8+ me 6,2 inç kushton 850 dollarë. Por, para se ta bleni ju duhet ta shikoni se sa fantastik që është. Videoja e më poshtëme do të iu njoftojë me të rejat dhe karakteristikat e këtij modeli.

Alesia Bami