Ja sa kafshë vriten brenda një sekonde në botë
14:09 | 09 Janar 2017

Këto janë disa nga faktet më interesante për sot. BujanociNet ju sjell këto fakte që ndoshta shumicën e tyre nuk i keni ditur më parë:
1. Yjet më të ftohta të universit janë të kuq, të kaltër dhe të nxehtë. Ata nuk janë ujë të gjelbra.
2. Njerëzit vrasin 1.776 kafshë çdo sekondë.
3. Flamengot mund të hanë vetëm kur e kanë kokën ulur
4. Në Francë në ditë publikohet të paktën dy libra rreth ushqimit
5. Flluskat e shampanjës krijohen nga maja
Aurela Hoxha