Ja sa foshnje kanë lindur dje në Gjinekologji
15:55 | 05 Qershor 2018

Në Klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së hënë kanë ardhur në jetë 25 foshnje.

Një nga 24 nënat ka sjellë në jetë fëmijë binjakë, shkruan Gazeta Shneta.

Në raport janë shënuar 16 bebe të gjinisë mashkullore dhe nëntë vajza.

Me operacion cezarian kanë kryer lindjen gjashtë nëna, ndërsa për herë të parë kanë lindur 11 gra.

Aurela Hoxha
S