Ja pse nuk ju rezistojmë dot biskotave me çokollatë
15:35 | 12 Tetor 2018

Ato më së shumti konsumohen në SHBA, por edhe në vende të tjera të botës.

Disa shkencëtarë thonë se arsyet se pse njerëzit nuk i rezistojnë dot biskotave me çokollatë, janë përbërësit.

Së pari, sheqeri. Faktet tregojnë se sheqeri dhe të ëmblat në përgjithësi na bëjnë që t’i kërkojmë gjithnjë e më shumë në trupin tonë dhe se varësia ndaj tyre është pothuajse e njëjtë me varësinë ndaj drogës, si kokaina.

Rina Balaj