Ja për çfarë shërben hapësira bosh në fund të kapakut të stilolapsit
14:14 | 22 Prill 2017

Tek shumica e stilolapsave kapaku është i hapur në fund.

Por për çfarë shërben kjo hapësirë e hapur? Hapësira në fund të kapakut të stilolapsave është dizajnuar si masë mbrojtëse për fëmijët në rast se ata e gëlltisin. Në një rast të tillë kur një fëmijë e gëlltit dhe i ngecet në fyt, kjo vrimë i mundëson qarkullimin e ajrit. /albeu.com/
Aurela Hoxha