Ja listat e antarëve për Këshill Nacional që do ti votoni me 26 tetor!

0

Zgjedhjet për Këshill Nacional në Luginë të Preshevës do të mbahen me 26 tetor. Partitë politike dhe koalicionet tashmë kanë dërguar listat e tyre me emrat em të cilët do të marrin pjesë si antarë të Këshillit Nacional.

KNSH

Këshilli Nacional do të ketë 15 antarë të KNSH, dhe ato radhiten si më poshtë:

PARTIA DEMOKRATIKE – Dr sc NAGIP ARIFI

1. Arber Pajaziti, prof. i gjuhes shqipe, Bujanoc

2. Zejni Fejzullahi, ing. dipl. i makinerise, Bujanoc

3. Elvere Salihi, edukatore e dipl. Bujanoc

4. Qenan Hetemi, prof. i gjuhes shqipe, Presheve

5. Edmond Isufi, jurist bacelor, Bujanoc

6. Dzejlane Jakupi, msc. ekonomise, Bujanoc

7. Naim Salihi, prof. i gjuhes serbe, Bujanoc

8. Bejzad Abdullahu, prof. i gjuhes shqipe, Bujanoc

9. Nedzmije Demiri, ekonomiste e dipl., Presheve

10. Rahim Raimi, ekonomist i dipl., Bujanoc

11. Tahir Bilalli, prof. i gjeografise, Bujanoc

12. Emsale Jahiji, biologe e dipl., Bujanoc

13. Vigan Duraku, jurist i dipl., Presheve

14. Bajram Mustafa, perkthyes shkalla vii, Medvegje

15. Aurora Muharemi, studente, Medvegje

 

KOALICIONI I SHQIPTARVE TE BASHKUAR

1. Jonuz Musliu, biolog, Bujanoc

2. Shukri Ymeri, profesor i biologjise, Presheve

3. Albiona Ibrahimi – Rexhepi, profesor i mesimit klasore, Presheve

4. Agon Ajeti, apsolvent i biokimise, Presheve

5. Musli Rashiti, arsimtar, Presheve

6. Hana Emerllahu, profesor i gjuhes shqipe, Presheve

7. Riza Fetahi, arsimtar, Bujanoc

8. Irfan Rahimi, inxhinier i diplomuar, Presheve

9. Fatlume Lutfiu, profesor, Bujanoc

10. Qani Fejzullahu, punetor, Presheve

11. Meriton Murtezi, profesor i gjuhes angleze, Presheve

12. Hafize Shaqiri, profesor i gjuhes shqipe, Preshevл

13. Buletin Saqipi, jurist i diplomuar, Presheve

14. Vaxhid Mehmeti, profesor i gjuhes shqipe, Presheve

15. Merita Sadriu, profesor i mesimit klasore, Presheve

 

“KOALICIONI PER TE DREJTAT E SHQIPTAREVE”

1. Galip Beqiri, 1951, sociolog i diplomuar, Bujanoc

2. Ardita Sinani, 1980, ekonomiste e dipl, Preshevë

3. Hamdi Fejzullahu, 1964, profesor, Preshevë

4. Mentor Nuhiu, 1973, profesor i gjuhës shqipe, Preshevë

5. Adem Hasani, 1965, inxh i dipl i teknlogjisë, Bujanoc

6. Xhemile Aliti, 1965, motër medicinale, Bujanoc

7. Lulzim Sahiti, 1977, shkolla e mesme, Medvegjë

8. Emine Sinani, 1975, jurist, Preshevë

9. Selami Mustafa, 1984, jurist i diplomuar, Bujanoc

10. Arbnora Ahmedi, 1984, bachelor juridiku, Preshevë

11. Qenan Ferati, 1962, profesor, Preshevë

12. Memet Dalipi, 1958, profesor biologjisë, Bujanoc

13. Sinan Fetahu, 1959, profesor i gjuhës frenge, Preshevë

14. Leonora Veliu Fejzullahu, 1976, profesor gj. shqipe, Bujanoc

15. Rexhep Latifi, 1963, teknik i komunikacionit, Bujanoc

 

“NAGIP TAIPI”

1. Nagip Taipi, 1971, zdrukthtar, Bujanoc

2. Izet Limani, 1962, i papunë, Bujanoc

3. Ajtene Taipi, 1975, amvise, Bujanoc

4. Mentor Aliti, 1975, dramaturg, Bujanoc

5. Ibrahim Maliqi, 1995, student, Bujanoc

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »