Ja kur do të prezantohet Samsung Galaxy Note 8

0

Gjiganti i teknologjisë Samsung Electronics planifikon të mbaj ngjarjen e prezantimi të Galaxy Note 8 në New York gjatë muajit Gusht.

Sipas një personi anonim, Reuters ka mësuar së Galaxy Note 8 do të ketë ekran të lakuar që është rreth 6.2 inç dhe do të ketë dy kamera, transmeton Express. Për dallim, Galaxy Note 7 kishte ekran 5.7 inç dhe nuk kishte kamerë të pasme.

Çmimi nuk është arritur të mësohet nga ky person.

Shpërndaje në rrjetet sociale.
Google+ Disqus

Leave A Reply

comments powered by Disqus
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com