Ja identiteti i tre policëve të vrarë sot në Kumanovë
10:01 | 09 Maj 2015

Në aksionin e sotëm policor në Kumanovë u vranë tre pjesëtarë të forcave maqedonase të rendit, dy nga Tetova dhe një nga Gostivari. Policet Mediat maqedonase raportojnë se familjet e të vrarëve kanë raportuar se gjatë pjesëmarrjes në aksionin e sotëm të policisë në Kumanovë,  Në foton që shihni janë tre nga policët e vrarë. Bëhet fjalë për Zharko Kuzmanovski nga Bërvenica, i moshës 32-vjeçare; Sasho Samojilovski nga Tetova, gjithashtu 32 vjeçar; si dhe 28-vjeçari Nenad Serafimovski nga Zubovca e Gostivarit.
Aurela Hoxha