Ja dhe uniforma e re e Policisë së Kosovës
10:02 | 12 Qershor 2015

Policia e Kosovës gjatë ditës së sotme do ta prezantoj uniformën e saj më të re. unifroma-e-re Prezantimi i uniformës së re do të bëhet gjatë ditës së sotme në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike, në orën 12:00 të pasdites. Me këtë rast do të organizojë ceremoni me rastin e diplomimit të gjeneratës së 52-të të kadetëve të Policisë së Kosovës./Indeksonline/
Edlira Rukaj