Iu fryhet barku pas ushqimit? Ja disa këshilla si ta evitoni
15:29 | 17 Maj 2018

Për fat të mirë, ekzistojnë shumë mënyra ta zbusni këtë pakënaqësi. Përcillni disa nga këshillat.

Zgjidhni ushqimin e pasur me kalium..Ky mineral ndihmon trupin tuaj që të balancojë lëngjet në trupin tuaj.

Në ushqimin e pasur me kalium përfshihen bananet, pjepri, spinaqi, domatja, perimet me lëvore të fortë.

Të gjitha këto kanë një ndikim të dobishëm dhe ndihmojnë në eliminimin e lëngjeve tepricë.

Mos gelltitni ajrin Kini kujdes, që gjatë konsumimit të ushqimit, përtypjes së ushqimit apo teksa konsumoni lëngje të mos thithni shume ajrin, ngase edhe kjo mund të jetë pasojë e fryrjes së pakëndshme.

Zvogëloni karbohidratet

Buka e bardhë dhe makaronat mund të shkaktojnë mbajtjen e ujit. Shmangni konsumin e tyre, sidomos para se të shkoni në gjumë, në mënyrë që të mos zgjoheni të fryrë.

Atalanta Kërçyku